Egészségpénztárak

Vegye igénybe fogászati kezeléseinket az egészségpénztári számlája terhére. Minden kezelést követően Önnek egészségpénztári számlát állítunk ki az alábbi egészségpénztárakhoz:

 

Honvéd Önkéntes Egészségbiztosító Pénztár


A Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár 1996. márciusában alakult, 2005 áprilisától országos nyilt pénztárként működik.

 

Vitamin Egészségpénztár


A Pénztár jelenleg 60 munkáltatóval és közel 1 500 szolgáltatóval áll kapcsolatban. 
A szolgáltatók köre a belépő új pénztártagok igényeinek megfelelően bővíthető.

 

K&H Medicina Egészségpénztár


A K&H Medicina Egészségpénztár Magyarország első banki és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos nyílt egészségpénztára, mely garantálja a biztonságot a pénztártagok, a munkáltatói tagok és a szerződött szolgáltatók számára.

 

Allianz Hungária Egészségpénztár


Az Allianz Hungária Csoport legújabb tagja - az Allianz Hungária Egészségpénztár - 2005. tavaszán kezdte meg működését.

 

Gyémánt Országos Egészségpénztár

 

Credit Suisse Life &Pensions Önkéntes Egészségpénztár


A svájci székhelyű nemzetközi pénzügyi szolgáltató csoport, a Credit Suisse Group, magyarországi leányvállalatai életbiztosítási -, nyugdíjelőgondoskodási- valamint egészségmegőrzési tevékenységet folytatva egyre nagyobb súllyal vannak jelen.

 

Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár


A Pénztár stratégiája és célja egy olyan pénztár létrehozása és működtetése, amely az öngondoskodáson túl a különösen rászoruló tagtársakat is támogatja, azok egyéni befizetéseitől függetlenül (közösségi szolgáltatás).

 

MKB Egészségpénztár


Az MKB Egészségpénztár alapvető célja, hogy tagjai az egészségpénztári szolgáltatások jogszabályoknak megfelelő maximális körét - beleértve a sport és rekreációs-üdülési célú támogatást is - igénybe tudják venni.

 

Uniqa Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár

Az UNIQA Biztosító Rt. támogatása és tőkeereje, a pénztár munkatársainak több éves szakmai tapasztalata, orvos-szakmai háttere, egyedülálló biztonságot nyújt a pénztártagok, munkáltatók és szerződőt szolgáltatói számára.

 

Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár


A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár az ország egyik legnagyobb és legtőkeerősebb pénztára 1996-ban 147 fővel alakult meg. Mára a pénztár taglétszáma meghaladta a 32 ezer főt, vagyona közel 2 milliárd forint.

 

DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár


A dinamikusan és töretlenül fejlődő DIMENZIÓ Biztosító Csoport első tagja a DIMENZIÓ Biztosító és Önsegélyező Egyesület volt, melyet a MATÁV Rt. és alkalmazottai hoztak létre 1991-ben. Az évek folyamán a DIMENZIÓ Biztosító Csoport nonprofit szervezeteihez csatlakoztak kiegészítő vállalkozások, amelyekkel stratégiai szövetséget alkotva, kínálja megoldásait mind vállalatok, mind magánszemélyek részére akár elemenként, akár komplex szolgáltatásként.

 

Egészségért Országos Önkéntes Egészségpénztár

Az Egészségért Egészségpénztár mögött álló cégcsoport több mint 15 éves egészségpiaci jelenléte, a pénztár orvos-szakmai háttere, munkatársainak több éves szakmai tapasztalata, egyedülálló biztonságot nyújt a pénztártagok, munkáltatók és a szerzodött szolgáltatók számára.

 

AXA Önkéntes Egészségpénztár


Az AXA Egészségpénztár olyan önkéntes alapon szerveződő tagsági kört felölelő Egészségpénztár, amely alapcéljai között fogalmazta meg az egészséges életmódra való nevelést és az egészségkultúra fejlesztését.

 

OTP Országos Egészségpénztár

Az OTP Egészségpénztár 2002-ben alakult az OTP Bank támogatásával. Magyarország egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő önkéntes egészségpénztára. 2007. szeptemberében taglétszáma meghaladta 110 ezer főt, vagyona a 5,1 milliárd forintot.

 

Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

A szolgáltatók szövetsége a pésnztártagok érdekében - a pénztártagot megillető árkedvezmény Az OEP szolgáltatásait kiegészítő, a családi kasszát mentesítő egészségügyi szolgáltatások.

 

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára


A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Rt., mint az Egészségpénztár alapítója és támogatója, ösztönözni kívánja az Egészségpénztári keretek között a gyógyfürdő kultúrát és a wellness szemléletet.

 

Aranykor Egészségpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztár a hárompillérű nyugdíjrendszer fontos eleme, az állami nyugdíj és a magánnyugdíjpénztár mellett a nyugdíjas évek anyagi biztonságát szolgáló hosszútávú megtakarítási forma. Míg a magánnyugdíjpénztár törvényben előírt formában hivatott biztosítani a tagok nyugodt nyugdíjas éveit, addig az önkéntes pénztárban a tag - már adózott jövedelméből - tudja egyéni igényeinek megfelelően alakítani nyugdíjaskori jövedelmének nagyságát, nyugdíj-előtakarékosságként (öngondoskodás).

 

Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Az egészségpénztár elsődleges feladata az egészség védelmét szolgáló programok szervezése és finanszírozása, így például részt vehetnek különféle rehabilitációs programok kialakításában, de akár fizethetik a házi betegápolás költségeit vagy egy munkahelyi sportpálya építését is.

 

QUAESTOR Egészségpénztár

Az egészségügyi reformhoz kapcsolódóan a tagok-munkáltatók befizetéseit gyűjtő önkéntes egészségpénztári megtakarítások is nagyobb szerepet kapnak. Ezen a megtakarítási formán belül a tagok maguk gondoskodhatnak egészségügyi ellátásaik anyagi biztonságáról. 
A QUAESTOR Pénzügyi Csoport mindezt szem előtt tartva támogatta 2004-ben a Quaestor Országos Egészségpénztár magánszemélyek által történő megalapítását.

 

Magyar Egészséghálózat


A Magyar Kedvezményhálózat rendszerében a kártyatulajdonosok egy országos rendszerben azonnal, a vásárlás vagy szolgáltatás igénybevételének időpontjában készpénzt takaríthatnak meg. Olyan Családcentrikus kedvezményhálózatot alakítottunk ki, amelynek fókuszában két alapvető emberi érték: az Egészség és a Család áll.

Foglaljon időpontot!

Visszahívjuk Önt!